Styrelsen

 

Malin Holm, Ordförande och hemsida, utbildning Wartegg CWS, malin.holm@sahra.se

Jag är leg psykolog och konsult. Jag arbetar idag med framförallt personbedömningar inom arbetslivet, men arbetade under 9 år med utredning av ungdomar i sluten psykiatri och ungdomsvård. Jag är Rorschach-utbildad men min specialitet är  Warteggs teckningstest som med genial enkelhet belyser många kvalitéer av både förmåga och personlighet. Via wartegginstitutet arbetar jag med  metodutveckling, utbildning och handledning i Wartegg.

Ann Källèn, kassör, ann.kallen@sll.se

Jag heter Ann Källén och är leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Jag arbetar på Beroendecentrum inom Stockholms läns landsting, dels med psykoterapier och dels med psykologutredningar, både neuropsykologisk inriktning men även personbedömningar. I dessa utredningar använder jag mig ibland av Rorschach. Jag är även utbildad på Wartegg.

Lotta Svensson, stud.repr., utbildning BOF, lotta.svensson@uppsala.se

Jag är leg. psykolog och arbetar inom skolan och bedriver också en egen verksamhet med bl a samtalsterapi, utbildning och utredning. Jag har erfarenhet av styrelsearbete inom Psifos (Psykologer i förskola och skola). Jag handleder psykologstudenter samt föreläser på Uppsala Universitet.

Jag är utbildad i Rorschach och medverkar f.n. i ett internationellt projekt för normering av metoden (R-PAS). Jag är också utbildad inom Ericamatoden och är diplomerad BOF-terapeut (Barnorienterad familjeterapi). Min orientering kring performance-baserade metoder rör främst barn och ungdomar, med lekmetoder som BOF och Ericametoden samt CAT/TAT, olika teckningstester och Rorschach kombinerat med annan testmetodik för ge en helhetsbild. Jag gör även utredning av vuxna samt bedriver psykologiskt arbete på engelska vid behov.

Jag utbildar och föreläser kring terapeutiska lekmetoder med barn och målar dockor för ändamålet: www.facebook.com/lottasbofdockor/

Ragnar Lundborg, ragnar.lundborg@luncon.se

 

 

 


UN
Ulrika Nygren, suppleant ulrika.nygren@leapcops.se

 

 

 


12031444_10153653157797640_8492256052317537094_o (2)
Lena Lillieroth, Suppelant, Utbildning ThA, AAP, llillieroth@gmail.com

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail